Julmarknad i Henån, Orust. I och utanför moltazdesignshop.


Nu är alla utställare klara till vårpopulära julmarknad i och utanför butiken den 1 november 10:00-16:00. 
Jag kör ju en egen julmarknad i butiken och utanför, då jag vill ha en skön julmarknad med inredning, delikatesser, smycken, böcker och saker för välbefinnande, vilket sedan mixas med massor av jul och julinredning/dekoration. Men inget rött, inga änglar och inga tomtar.

Bland våra utsällare hittar du bl.a moltazdesignshop, Malin Jardebrand, WITH LOVE FROM Kronlid, CottonMade, Trendsisters inredning, Brända/saltade mandlar från Grekland, Töllås Fårgård delikatesser, Bergstena choklad & lakrits som bjuder på smakprov (försäljning i butiken), Elisabeth Palmer designsmycken, Bente scrapbooking och vykort till förmån för barn i Asien, sylt m.fl.

Dj Zocky från Göteborg har vi i butiken som spelar skön Deep House (julrummet får du lyssna på julmusik, men inte i resten av butiken ;-))

Vi bjuder på glögg och pepparkakor, och i år har vi tagit hem extra mycket av glöggen till försäljning Hallon/lakrits och fikon/cognac, med matchande tryfflar. De tog ju slut förra julmarknaden, men i år så har vi laddat på rejäl.

Glöm inte av julklappssäcken som startar på julmarknaden. Där samlar vi in julklappar till ensamkommande flyktingbarn och personer med psykisk ohälsa. Mer om det kan du läsa här>>

Så med andra ord har vi en kul dag med massor som händer. Kom gärna förbi och insup lite jul ;-)

moltazdesignshop, Skogsvägen 2, 473 34 Henån, Orust.
1 November kl 10:00-16:00

Bilder: moltazdesignshop

Kommentarer