En hyllning till någon som är helt otrolig.Karin på trattoria.nu är en person som betyder mycket för mig på många sätt. Det är dags att hylla henne lite tycker jag. Hon förtjänar det!

Första gången jag träffade Karin var på en bloggträff, och efter det har vi blivit otroligt goda och nära vänner. Du vet en sån där vän som finns där i ut och skur, och som kan ifrågasätta och ge kritik, likaväl som kan säga något positivt när det är som tyngst.

Hon har  det här året jobbat röva av sig med att skriva och fotografera sin kommande kokbok som släpps i vår. Ett otroligt jobb som hon gör. Jag är mäkta imponerad över allt hon gör för att få till recept, miljöer och annat. Jag har varit med henne några dagar och agerat slav och hantlangare, och det är ett rent nöje.


Karin bor i Mollösund här på Orust, så vi har inte långt emellan, men så kan det gå veckor mellan att vi ses. Men ett samtal då och då räcker. Jag vet att jag har henne dygnet runt om så skulle vara. Den där sköna ventilen, inspirationskällan och glädjen.Jag är så stolt över henne och det fina jobbet hon lagt ner. Så stolt som vän. Jag ska banne mig ha den första boken dedikerad till mig, hör du det Karin om du läser det här.


Glömde ju det näst viktigaste, hon är otrolig på att komponera egna recept och spännande smaker. Så jag ser verkligen emot att få ta del av det färdiga resultatet. Hittills har jag ju "bara" ätit mig igenom några recept under fotograferingarna. Inte illa det ;-)

Så idag hyllar jag Karin, en fantastisk vän, kollega och underbar människa. Tack Karin för du finns i mitt liv.

Bilder: Henrick Eriksson


Kommentarer