Dagen D, nu jäklar!


Det verkar vara ett jäkla musår i år. Jag har aldrig hört så många äckliga gnagare i väggarna förut. Så idag blir det till att attackera rejält. Inte med bössan utan med jordnötssmör och fällor.

Sånt här gör mig skitstressad. Bara jag vet att dom rört sig inne i köket så skurar jag som en galning med klorin och annat rengörande. Usch, ryser bara på tanken att dom finns i huset. Men idag är dagen D! Jag och hundarna går till attack. Eller hundarna och hundarna, dom är ju livrädda för dom.

Nu sitter även elektriska musskrämmor och blinkar i kontakterna, känns som minidisko i torpet.


I senaste numret av Vi i Villa så var min blogg med. Trevlig överraskning. Vill du se vad det står och handlar om så kan du besöka hemsidan, det gör du här>>

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer