Julmarknad, tjejkväll, killkväll hos moltazdesignshop Henån Orust.Vi brukar ju ha en hel del aktiviteter här på Orust och i butiken. Och de har blivit otroligt populära måste jag säga då vi har långväga besökare på dessa dagar.

Jag tänkte köra våra happenings här på bloggen så du inte missar något. Vår första aktivitet är vår stora julmarknad utanför och i butiken. Vi har 9 utställare som har delikatesser, designsmycken, hårprodukter, sylter, böcker, yoga och mandala, inredning och mycket mer.

Vi inviger det stora och mysiga julrummet, och startar upp "julklappsäcken" till förmån för ensamkommande flyktingbarn och människor med psykisk ohälsa. Mer om det på hemsidan.

Som vanligt serverar vi glögg och pepparkakor, DJZocky är på plats samt erbjudanden under dagen. 1 november mellan 10:00-16:00. Läs mer på hemsidan>>Första kvällen med "GIRLS NIGHT BEFORE X-MAS" 28 november är FULLSATT redan med 80 platser, men vi har satt in en extra kväll då så många vill komma. Se nedan.

Det är en kväll med bubbel, tilltugg, shopping, erbjudanden, DJZocky, goodiebags och mycket mer. Kostar inget att komma, bara roligt med såna här event ;-)


Den extrainsatta kvällen är satt till den 3:e december och det är samma upplägg som den fullsatta kvällen. Till kvällen måste anmälan ske, vilket görs på hemsidan www.moltazdesignshop.se, eller via facebooksidan . Observera att det är begränsat antal platser.
En ny sak är att killarna ska få sitt också ;-) Fredagen den 5 december är det "GUYS NIGHT BEFORE X-MAS" Då är det 4 personalshoppers på plats som hjälper till med önskemål, julklappar och service i butiken. Det går helt enkelt till så att vi går igenom personerna som skall få en gåva, och plockar sedan fram förslag på julklappar. Vi slår in allt så det bara är att ge bort.

Medan våra personal shoppers tar hand om shoppingen så kan besökaren ta en öl, bubbel, äta lite tilltugg, lyssna på skön musik, DJ Zocky, för att bara koppla av lite en fredagskväll. Givetvis hjälper vi till med gåvor till personal m.m. också. Klart vi har goodiebags för killarna också ;-)

Begränsat antal platser.

Det var lite datum att hålla reda på om du vill göra nåt kul i höst/vinter. Allt sker i butiken Henån på Orust. Besök hemsidan för mer info eller webbutiken. Ha en fin dag!

Ett solklart annonssamarbete mellan Kråksstuga och moltazdesignshop, d.v.s. mig själv!


Kommentarer