Bröllopet jag inte ville missa.Jag skulle ha varit nere på Sicilien just nu då min bästa vän gifter sig. Jag ska inte flyga just nu av hälsoskäl och det blev alldeles för sent med tåg, bil, buss och båt för att jag ska hinna fram i tid.

Det är riktigt tungt att inte kunna vara på plats då hon är min närmsta vän och jag har varit med på hela resan från första träffen tills nu, giftemål. Jag vet hur mycket det betyder för henne att jag är på plats under vigseln i det fantastiska kapellet på Sicilien, så det är verkligen jobbigt just nu.

Jag sliter verkligen med dåligt samvete, känner sig som en dålig vän, hälsorisken och att jag inte kan vara på plats. Men det är inget att göra åt just nu. Jag ska inte flyga nu under en period eller överbelasta kroppen, och måste sänka kroppen i varv. 

Jag hade hoppats in i det sista att jag skulle kunna komma iväg som igår, då boende och flyg var bokat redan sedan lång tid tillbaka. Så det är verkligen en stor besvikelse att inte kunna komma iväg. Pengarna är skit samma, det bryr jag mig inte om, det är att inte vara där för en vän som verkligen betyder mycket.

Hon är en fantastisk människa och gifter sig med en fantastisk man, och ingen är lyckligare än jag att de nu äntligen slår till och gifter sig. Jag skickade ner ett tal nu på morgonen och hoppas att det blir uppläst under middagen, så de inte tror att jag helt krupit under stenen och undviker bröllopet. För nog kommer jag att vara med i tankarna, följa på fb och intagram. Drömmen hade varit att få vara med via skype och sett vigseln och festen. Men, men. Nog om all självömkan, det hjälper ju inte.

Skulle någon av dom läsa detta så är det enda jag kan säga är att ha en underbart bröllop och fantastisk fest. Önskar jag vore där.

Bild: Henrick ErikssonKommentarer