Uteköket får vänta till nästa år.


Helt galet att jag inte hunnit fixa mitt utekök den här sommaren. Vattnet skulle kopplas in, nya dörrar skulle sättas på bänken och el skulle dras ut. Jag har inte hunnit med någonting av det tyvärr, inte ens hunnit ta ett dopp i havet (!). 

På söndag har jag iallafall planerat att gå ner till bryggan och doppa mig, kan ju inte låta den här sommaren passera utan att bada. Kanske ska vända på på "tävlingen" första doppet, till att det blir "sista doppet".

Nästa år ska det bli ändring på det här. Jag ska planera in två/tre veckors semester. Det behövs kan jag säga. Jag har ändå kunnat ta några lediga dagar i sommar, så jag ska väl inte klaga. Men man behöver nog lite mer sammanhängande dagar för att kunna koppla av. Man gör sig ju en bild om hur jäkla fantastiskt man ska ha det i sitt utekök och på bryggan, men det blir inte alltid som man planerat eller fantiserat.

Idag blir det ner till butiken och sedan kommer en vän över på middag ikväll, det ser jag verkligen fram emot! Vi får se om vi kanske ska ta och åka ner till Göteborg efter jag stängt butiken i morgon. Träffa lite vänner och ha lite helg. Ska bara fixa sovplats först. Kan ju vara lite svårt när man försöker vara spontan. Man blev ju lite fattig efter dagarna i Stockholm förra helgen ;-).

Nog om det. Nu ska jag ner till butiken och ha telefonmöte i en timme innan dagen kan starta. Det är fredag och det är en riktigt kul dag att arbeta i butiken då vi oftast har väldigt långväga kunder på fredagar och helger.

Det där uteköket få jag fixa nästa sommar skulle jag tro ;-)

Jag hoppas du får en riktigt fin fredag!

Bild: Henrick

Kommentarer