Under Formex släpps DIPDYE till återförsäljare runtom i världen.


Nu är det dags. DIPDYE släpps till andra återförsäljare runtom i världen. Det har varit stort intresse från allt ifrån USA till Amsterdam, vilket känns otroligt kul.

Det är AnnaKarin och Anders som driver SIDSID som producerar den för mig och de gör ett fantastiskt jobb måste jag säga. De kommer stå som utställare under Formex nästa vecka och kommer då ha med DIPPDYE. Vill du se, klämma och känna på den så har de monter AG13, gången mellan A&B hallarna och mitt emot Bloggers corner.

SIDSID har även mycket annat än keramik. Hamrat, textilier, mattor och mycket, mycket mer så jag tycker du ska ta en tur dit om du besöker mässan. De gör även sittpuffar efter mina mått i kraftigt läder. Som sagt är AnnaKarin och Anders fantastiska att arbeta med.


Vi har ju sett hur populär den blivit i moltazdesignshop, och det är många som fyllt sina köksskåp med serien. Just nu sittter jag och kollar på andra delar och färger, få se vart det leder.


Det bästa och roligaste är att media och kunder förstått själva tanken bakom serien. Att vi hela tiden går mot perfektion, oavsett om det är inredningsprylar eller utseende, och vi missar lite av den mänskliga handen bakom allt. Det ojämna i glasyren, att man ser att det är handdrejat, är för mig som att ta ett andetag i det perfekta, djupa vattnet i jakten perfektion.

Jag kommer åka upp under onsdagen för att besöka Formex och SIDSID´s monter. Det ska bli spännande att se vad besökarna tycker om serien.

Ha en fin torsdag!

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer