Inget Formex för mig tyvärr, men DIPDYE är på plats.


Det blev inte alls som jag tänkt mig. Det blev magsjuka istället för Formex, pressvisningar och annat spännande. Som tur var å finns ju massor av fantastiska bloggare på plats så man kan ta del av hela mässan på avstånd.

Hos SidSid finns nu DIPDYE på plats och jag fick några bilder igår kväll när bygget av deras monter pågick. De har mycket snyggt och spännande saker på plats i monter AG13.


Det ska bli spännande att få höra vad besökare säger om serien. Det är kul att AnnaKarin och Anders är så jäkla bra på ge liv åt produkter och har den otroliga kunskapen som dom har. Med andra ord inte konstigt att de producerar hela serien åt mig.


Tänkte visa en bild som jag gillar. Här tillverkas de stora skålarna i DIPDYE. Som du ser står de inte på ett löpande band, utan allt görs för hand hela vägen. Och duktiga som attans är dom.

Nog om det, nu ska jag bädda ner mig igen och hoppas på att bli bättre snabbt som attans.

Bilder: AnnaKarin SidSid mobilbilder.

Kommentarer