Inför Formex


Den här veckan är det Formex. Jag åker upp över onsdagen bara denna gången då det inte finns tillräckligt med tid för att stanna flera dagar, vilket jag brukar göra i vanliga fall.

Idag är jag vissen som en kirskål som fått roundup på bladen. Vet inte om jag bygger på en förkylning eller vad det kan vara. Orken finns liksom inte där som den brukar vara. Men det är väl bara att bädda ner sig rejält för att ta nya tag i morgon.

Min planering för Formex ligger på att ta del av pressfrukosten, sedan passera några av mina kunder jag arbetar med, träffa lite bloggare och utställare, Young Designers, och givetvis hoppa förbi SIDSID som ställer ut DipDye.


Du kanske undrar varför jag har de här bilderna när jag snackar om Formex? Jag har verkligen ingen aning, men tyckte de passade bra idag på nåt sätt.

Nu blir det sängen tror jag så jag kan vila ut lite inför morgondagen då jag har några konsultationer och annat som ska göras.

Ha en fin Dag.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer