Smögen, Kungshamn och en god önskan.


Idag efter jobbet bär det upp till Smögen och Kungshamn. Där ska vi träffa vänner för att äta god mat, lite vin och passa på att njuta lite av naturen. Det är verkligen något jag sett fram emot länge, då jag inte varit på något av de ställena förut. Ja, jag vet att jag borde skämmas men det gör jag inte. Har bara inte haft tid och sen är jag väl inte den där typen som åker till Smögen för att supa bort hjärnceller och ramla från kajkanten.

Okej kjag vet att det finns andra som åker dit också som inte festar sönder sig, men det är som med allt annat, det är inte om dom man hör saker ;-)


Det är ju galet varmt ute, vilket gör att jag låst in mig idag i butiken och satt AC´n på 16 grader. Vägrar gå ut. 

Just nu skulle jag bara vilja ha glass eller nåt riktigt kallt, typ som Karin Högbergs fantastiska Semireddo med mango och hallon. I wish! Får hålla mig till ljummet kranvatten...

Ha en riktigt fin helg!

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer