När livet är som bäst


Vi var i fredags över till våra vänner i Kungshamn/Smögen. Vädret kunde ju inte varit bättre. Fredagen spenderade vi på altanen vid kajkanten och där serverades vi fantastisk mat från Italien. Hemlagat av två människor som brinner för det italienska köket och goda viner. Oj vilken middag säger jag bara. Njutning från början till slut.


På lördagen var det en visit inne på Smögens brygga. En skön promenad på nästintill en tom brygga. Det var otroligt varmt och det var anmält regn på eftermiddagen, så man förstod att många var ute på sjön eller på någon solvarm klippa istället för inne i Smögen. Skönt det faktiskt ;-)


Nog finns där shopping allt. Blev förvånad hur mycket skräp och kinaimport som samlats på ett och samma ställe, blandat med exklusiva seglarkläder och skor. Men tyvärr var det lite för mycket av den första varan. Tror varje norrman  kommer ha en flaggkudde med stjärna på, vilket dom garanterat gett ett rejält överpris för. 

Överallt finns fiskarna. Med kastspö från kajkanten så sitter de där och väntar på fiskelyckan.


Den här båten låg för sig själv, som en glad färgklick bland alla vräkiga båtar. Den här föll jag för ;.)
En fantastisk helg helt enkelt i Kungshamn och på Smögen.

I går kom en nyvunnen vän över på middag, Sara som bor med sin familj i Kina. Glad och energirik kvinna som verkligen ger fart och fläkt. En middag med lax och lite efterrätt slutade på 4 timmar. 4 fantastiskt roliga timmar. Underbart när man träffar människor som man knyter upp bekantskap med.

Bilder: Henrick Eriksson


Kommentarer