Några dagars ledigt. Jag åker till Oslo.

 

I morgon åker jag till Oslo för några dagar. Eller rättare sagt till en by utanför Oslo. Lite vila och inget internet, telefon eller stress.

Ikväll ska jag ta tag i allt som måste göras innan jag kan koppla av. Jobb, disk, dammsugning som blandas med härliga högar av smutstvätt. Jag faktiskt, jag har det också, tro det eller ej. Jag har fått några hårda mail om hur jag verkar vilja visa det perfekta livet hela tiden. Det perfekta livet? Jag har det bra i min stuga, mitt jobb och privatliv. För dig som läst min blogg länge har sett att mitt liv inte är i närheten av perfekt, vad som nu menas med det. Så tyvärr, jag är inte så ivrig på att visa min smutstvätt, diskhögar och dammråttor, men tro mig de finns där! Fiser inte Drottning Silvia?


Jag har nu tre dagar "ledigt", tre dagar som jag verkligen ska försöka koppla bort mycket. Det är inte lätt, men det ska funka. Som tur har jag mina klippor Mattias och Nettan (Cicci också) som bara fixar allt i butiken. Stolt över dom allihop! Underbart när man känner sig trygg med sin personal. Diamanter hela högen. 

Vi ses om några dagar. Kanske lite solbränna på kinderna (eller som ett nypiskat babianarsle om jag bränner mig), lite mer utvilad och lite gladare.

Ha några bra dagar nu, för det tänker jag ha. 

Bilder: Henrick Eriksson


Kommentarer