I morgon ska jag jobba igen. Kommer du?


I morgon ska jag jobba igen. Jag har faktiskt inte klarat av att arbeta den här veckan då så mycket pågått i mitt privatliv. Som tur har jag de bästa människorna som personal. Mattias, Nettan och Cissi. Dessutom Maria som kan hoppa in när det behövs. De tar hand om butiken, kunderna och webbutiken varje dag, de är en del av moltazdesign helt enkelt.

Jag gillar inte när allt fokuseras på sälj, utan att man har kul på jobbet. Som arbetsbeskrivning så finns det bara att dricka kaffe och se till att kunderna trivs. Inte vara "på" och tjata, utan se till att ha kul och roa sig på jobbet. Och vi har kul. Oavsett om det är kunder eller inte. 


Jag kommer själv från Iittala/Fiskars, HM och SOLO som tidigare arbetsgivare då det fokuseras mycket på pengar, dagens budget och liknande. Men jag är inte sån. Tvärt emot. Så länge jag har glad och positiv personal och nöjda kunder så är jag nöjd. Det är ju därför vi har 90 dagars öppet köp. Jag vill att det ska bli bra.

Klart man måste hålla koll på företagen man har, men inte när det kommer till att ha kul. Tjejfester, marknader och happenings är ju nåt jag gör för att ha kul, inte att tjäna massa pengar. Jag kanske dör i morgon iallafall och vad tjänar då pengarna för nytta?


Nej nåt jag lärt mig när det kommer till butiken och andra jobb, att känns det inte bra i mage och hjärta så satsa inte. Punkt. Båda måste stämma hela vägen.

Hur som så jobbar jag i morgon fredag och på lördag, så kom förbi och säg hej om du har vägarna förbi. Kanske ska ha öppet på söndag? Klart jag har det om du vill komma upp och göra en utflykt. Säg bara till, du bestämmer.

Bilder: Henrick Eriksson moltazdesignshop

Kommentarer