Vilken helg det varit! Nu blir det soffan.


1 årsjubileum av butiken, sommarmarknad utanför och i butiken och mycket mer har det varit under helgen. Nu är det söndag kväll och man kan koppla ner lite innan ny vecka börjar. Idag börjar vi med 10 % på hela butiken under en vecka, ett sätt att fira att butiken funnits i Henån under ett år, idag på dagen.

Webbutiken har ju funnits några år, och det känns otroligt att ett år gått så fort i Henån. Idag finns Mattias, Nettan och Cicci i butiken och som sköter det praktiska, webbutik och butik. Jag arbetar måndagar, fredag och lördag i butiken, resterande tid läggs på konsultationer, stylingar, social media, föreläsningar och utbildningar, trycksaker, festivaler och annat som ligger på mitt skrivbord. Men jag jobbar inte så mycket som det låter. Jag tar det så mycket lugnare nu sedanen tid tillbaka, vilket är behövligt.

Nu har jag strosat runt i trädgården sedan jag kom hem från sommarmarknaden, och det är dags att koppla av med lite TV och en brasa. Det  kliar i fingrarna, men det är nog för att det varit fullt drag sedan i fredags med allt som hänt i helgen. Kul var det, och så många underbara besökare, kunder och vänner jag har som kommer till Henån och moltazdesignshop. Underbart helt enkelt, vilket gör varje dag till ren glädje.

Nej du, nu blir det soffan! Ha en fin söndagskväll!

Bilder: mobilbilder Henrik Eriksson

Kommentarer