Uteköket ska göras iordning


Vem kunde ana att det känns som sommar i början på maj? Jag väntar ju lite på ett bakslag med kyla och snö, men man lockas ju ändå att böja ta tag i alla projekt som finns utomhus. Bland annat uteköket som byggdes förra sommaren.


Det som ska göras i år är att koppla in avlopp och vatten. En baggis egentligen, men det är en sån där sak som man bara skjuter på eller glömmer av hela tiden, ungefär som den där sista flyttkartongen eller den omålade listen.

Även ett förhänge ska sättas under zinken, så man kan skyla det som är under och samtidigt kunna komma åt kopplingar och använda det som förvaring.


Igår klippte jag halva gräsmattan, jag orkade helt enkelt inte resten. Vet inte vad det är med mig riktigt, men är väl lite utarbetad kanske, och det råder vi bot på i näst, nästa vecka med en vecka på spahotell på Rhodos. Väl behövligt minst sagt.

Jag får väl ta tag i den där andra halvan av gräsmattan i eftermiddag, för vem säger att man måste göra allt på en gång? (mer än mig själv)

Ha en riktigt fin söndag och deklarera inte ihjäl dig ;-)

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer