Moltazdesignshop Henån fyller 1 år. Det ska firas!


Tänk att tiden går så fort. Den 28:e juni firar vi ett år i butiken i Henån, Orust. Det var den 29:e juni förra året som vi slog upp dörrarna till butiken, och vem kunde väl ana att jag ett år senare har anställda och utökat butiken till det dubbla sedan öppningen.

Webbutiken startades för snart 4 år sedan och den ursprungliga tanken var att det skulle vara lager och kontor där butiken nu finns. Men det blev en otroligt bra respons och det vara bara att köra på med en butik som har öppet alla dagar i veckan utom söndagar.(med undantagsfall som nu på söndag)


Givetvis ska det firas! Vi har också moltazdesign sommarmarknad den helgen, en marknad med design, delikatesser, märkesglasögon och mycket, mycket mer. Så kör vi ju happenings i butiken också, bland annat har vi DJ Zocky från Göteborg på plats, både under marknaden på lördagen och på kvällen då vi firar lite extra med bubbel och annat.

Vill du komma på kvällen och fira med oss så anmäl dig på vår facebooksida eller via mail henrick.eriksson@moltazdesign.se  (17:00-20:00). Åldersgräns 20 år. Anmälan måste ske då vi kommer att bjuda på bubbel och annat under kvällen. Begränsat antal platser.

Tack alla som stöttat och tyckt till under det gångna året!

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer