Jag rev ner halva väggen med motorsågen.

Jag fick ju ett psykbryt för två helger sedan och irriterade mig på en vägg som är mitt i huset. Jag behövde avreagera mig på nåt sätt. Så jag gick och hämtade motorsågen. 

Först kolla så inga ledningar fanns i väggen, sen bara att sätta sågklingan rätt in! Det var först efteråt som jag fattade vad jag gjort, när jag stod i ett moln av sågspån, gipsdamm och annat jox.Förutom att jag själv var helt grå av dammet, så kan jag säga att hela huset, och då menar jag hela huset var pyntat med fint damm. Men, men, det var ju bara att städa.


Vad jag var ute efter var ett genomgående ljus i huset och en mer öppen yta.Gud vilken skön känsla det är att göra nåt sånt här. Planen är att det ska in schyssta fönster nu som ska funka som avkiljare.


 Helt plötsligt så har vi genomgående ljus i vardagsrummet. Riktigt skönt. Jag skulle bara vilja ha en annan skiva på matbordet, så det får jag väl fundera över lite längre fram.


Så det här är nu utsikten från vardagsrummet. Betydligt ljusare. Ja så blev det iallafall.

Bilder: mobil Henrick Eriksson

Kommentarer