Vad som händer idag? Det är ju lördag...


Vaknade 05:00 pigg som en lärka. Galet att jag är uppe runt 06 varje dag. Vet inte om det är ljuset eller om man är lite överarbetad. Eller åldern kanske? Hur som är det skönt att ha en lång startsträcka på morgonen, speciellt en dag som denna när schemat är fyllt.

Nu blir de en vända ner till butiken innan jag ska ta mig till Stenungsund och delta i Stora BoDagen som hålls på Fregatten. Klockan 12:00 har jag en föreläsning att hålla i och innan dess blir det lite mek med monter och liknande. Ikväll när jag kommer hem ska jag verkligen ha lite egentid. Jag är ledig i morgon och har högar med jobb som skulle behöva göras, men icke! I morgon ska jag vara ledig helt enkelt.

Nu är det dags att starta dagen med mer kaffe och hitta nåt att ha på sig. Kan ju vara trevligt, speciellt om man ska stå på en scen. 

Ha en riktigt fin lördag!

PS: Butiken i Henån är öppen som vanligt mellan 10:00-14:00 och idag jobbar Mattias.

Bild: Henrick Eriksson

Kommentarer