Torsdagsfix


Jag är ledig idag. Men det betyder ju inte att man ligger på sofflocket för det. Jag ska iväg till Uddevalla och hämta mitt pass på polisen (imponerad att det tog 3 dagar bara att få ett nytt pass) så jag kan börja resa lite igen:-) En sån där paniksak. Upptäckte förra veckan att mitt pass gick ut i helgen som var, vilket inte var så bra. Varför gör man vissa saker i sista sekund?

Jag hoppas att solen tittar fram lite idag också, så jag hinner med lite trädgårdsarbete, vilket behövs kan jag säga. Bland annat skulle jag behöva putsa av hela växthuset med t-sprit och vatten så det blir genomskinligt igen ;-), sedan behöver ju alla land få se ljuset. Och rosorna ska klippas ner idag hade jag tänkt. Vi får se!

Måste ju köra iväg tomkartonger från butiken också, ett riktigt trökgöra, men det måste ju göras. Den här veckan har ju Nettan gjort i ordning lagret till ett lager, snyggt och prydligt. Medan jag, Mattias och Maria tagit tag i hela butiken, som byggts om för att skapa mer inspiration och miljöer.

Så det blir väl en sån där dag då jag ska hinna med allt annat, samtidigt som man ska försöka vara lite ledig och fri. Ny känsla kan jag säga. Men ett måste. Jag har ju till och med rödmarkerat en ledig dag i schemat på jobbet, för att jag inte ska planera in något jobb under de dagarna. Så nu jäklar! En ledig dag i veckan från och med nu. Det du!

Ha en fin dag, det tänker jag ha!

Bild: Henrick Eriksson


Kommentarer

Bull farmor sa…
Att tulpanerna står sig än!!!! Det måste vara mycket kärlek i dom!!!