Personligt rekord?


Tror det blev personligt rekord i sömn denna söndag. Vaknade 10:15, vilket jag nog inte gjort sedan jag var i tonåren. Fantastiskt att sova ut och ta en sen frukost. Visserligen var jag ut vid 06:00 med en magsjuk hund, men det glömmer vi direkt.

Det enda som stör mig idag är att det duggregnar. Det har varit fint väder i en vecka, så blir jag ledig och då sticker solen iväg som en avlöning. Bitter? ja lite.


Jag måste tipsa om ett knäckebröd som jag nyss upptäckt. Skogsknäcke som innehåller lie bark och annat jox. Det är det godaste knäcke jag ätit någonsin, och jag köpte det hos Svenskt Mathantverk  från Härjedalen under Göteborgs Lakrits & chokladfestival.

Det förgyllde denna söndag så jag t.o.m. glömde av att det är mulet :-) Nu måste jag bara hitta någon som säljer Skogsknäcke i närheten.

Ha en fin söndag!

Bilder: Henrick Eriksson


Kommentarer