Påsken - Kasta pärlor till svin?


Jag är ingen hysterika när det kommer till påsk eller andra högtider. Jag pyntar inte (på julen blir det en gran dock) då jag blir lite halvt stressad av gullighet och färger. Jag surfar gärna runt på inredningsbloggar och kollar in andras kreativa lösningar och ideér på påsken.

 Jag tycker däremot om att ge bort påskägg eller sätta fram lite godis på borden hemma. Jag är en godisråtta, men bara när det gäller choklad och lakrits.

Påskägg i godisform lägger jag i små bon av silkepapper. Det ser lite trevligare ut än att bara ösa ner det i en skål. Visst kan man ju hålla på och dina och fixa med avancerade dekorprylar, men ibland tycker jag det räcker med lite papper. Här hemma försvinner godiset i snabb takt när det ställs fram, så varför kasta pärlor till svin? ;-)

Bild: Henrick Eriksson

Kommentarer