Nappar, nappar och nappar från Esska


Jag har upptäckt en helt ny värld, nämligen nappar, nappflaskor och annat som hör baby och barn till. Jag har börjat arbeta med Esska som är tillverkare av just detta. De ligger i Lidköping där de också har sin tillverkning.

Jag anade faktiskt inte hur mycket olika sorter, modeller, färger och utformning det finns på nappar. Nu vet jag!


Det har ju tagit lite tid att sätta sig in i alla modeller och annat, men nu börjar jag få grepp om det. Det handlar ju först och främst om säkerheten på vad barn stoppar i munnen. Jag visste t.ex. inte vad BPA var innan jag började med detta.


Hur som är det verkligen annorlunda mot inredning, men väldigt, väldigt kul. Så nu sitter jag här i ett berg av nappflaskor, nappar, spillfria muggar och haklappar. Vad det blir av detta återkommer jag till.

Vill du lösa mer om Esska och kolla på nappar, besök deras hemsida och webshop här>>>>

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer