Man blir lätt hemmablind


De här bilderna kommer från Mollösund som inte ligger så långt hemifrån mig. Det är först när man kopplar av lite och ser hur det verkligen är runtom, sig som man ser hur fint det verkligen är.

Jag bor ju inte i ett sånt här samhälle, men fortfarande väldigt nära havet, nån enstaka fiskebod och liknande i vår lilla vik. Jag delar brygga, strand och klippor med mina grannar, så det är otroligt lugnt även när alla sommargäster är här. Men själva Orust är väldigt vackert, året om.


På somrarna så dubblas invånarna nästan 8 ggr, vilket är väldigt många som slår sig ner på ön. Jag tycker det är väldigt trevligt, även om det blir köer i mataffärer, inga parkeringar m.m.Det får man ju ta när man bor såhär. Det gäller ju att se det bara, att det är vackert menar jag.

Inte för att jag vill ha det som väggord eller ritat på en sten, men ordspråket Carpe Diem funkar verkligen bra här. 

Nu ska väskan packas och jag ska ner till Stenungsund för att göra en homestylingkonsultation, det är ju några såna i veckan nu när jag arbetar för Gofab Fastighetsmäklare runtom på öarna och Stenungsund. Det är också då man passar på att slå sig ner på nån brygga med en kopp kaffe. Även om det bara är för 5 minuter. Måste bli bättre på att ta vara på dagarna och på de goda stunderna. Just nu rusar livet förbi känns det som.

BIlder: Henrick Eriksson

Kommentarer