Industrilampor och Zebracooner


Idag har det farit fullt ös igen. 3 homestylingkonsultationer (långt ord) runtom på öarna Tjörn och Orust, och en i Stora Höga.  Butiken i Henån (moltazdesignshop) har vi roddat om rejält, flyttat hyllor, tapetserat, målat och fixat i ordning alla ytor. Bara alla utemöbler som är kvar att göra i ordning inför helgen.

Igår kom dessa snyggingar till lampor, tillsammans med massor av annan belysning, och klart vi ville få upp alla dom i taken ;-). Apstora industrilampor i svart, vitt och mullvadsgrått. (Dessa ska nog upp i taket hemma hos mig, får nog köpa 3 stycken svarta och sätta uppe i nocken.)

Dessutom så fick jag idag trycken från Andreas Sjöstedt. Han är industridesigner och formgivare från Göteborg. Och när han visade sina senaste tryck i original så nappade jag direkt. De är ju så kul!!!
Min favorit är Zebracoon, den i motten på bilden. Kombinationen mellan en zebra och tvättbjörn. De andra heter flamingodfish och elefantilop. Alla prints säljs exklusivt genom moltazdesignshop.

Poster ligger uppe i webbutiken, och lamporna kommer upp mot helgen skulle jag tro, såvida de inte knatar iväg i dagarna i Henån på Orust.

Du hittar alla prints m.m. i butiken på www.moltazdesignshop.se

Bilder: moltazdesignshop

Det här inlägget är ett samarbete mellan Kråks stuga och moltazdesignshop, d.v.s. mig själv!


Kommentarer