Förbereder för i morgon


Just nu sitter jag och förbereder för morgondagen. Jag var ner till Stenungsund här på eftermiddagen för att förbereda montrar för Stora Bodagen som hålls på Fregatten.

I morgon ska jag föreläsa om årets trender och färglära och insåg nyss att den föreläsningen som jag förberett är för lång, ops....
Så nu sitter jag här med en massa kaffe och försöker krympa den lite. De har dock beställt strax över en timme så jag tror att det går bra att få ihop det. Vill du komma i morgon så föreläser jag kl 12:00 i biografen. Det kostar inget att gå på varken mässan eller föreläsningen.


På söndag ska jag ha min lediga dag och vad händer?! Jo, efter en veckas sol och klarblå himmel så blir det stenmulet och regn. Inte kul. Men, men det blir kanske en dag med bara film, brasa och god mat. Vem vet, kanske man får främmande?

Jag hoppas du får en riktigt fin kväll, den är ju vacker som attans. Du som följer mig på Instagram såg nog himlen som jag la upp nyss, så fint här ute på öa.

Ha en bra kväll!

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer