Den vita industrilampan.


Idag blåser det ute så det är helt galet. Den där ideén om att sitta ut i solen med en kopp kaffe funkar ju inte direkt då vi inte har något bra ställa att sitta på i lä.I veckan kom det hem massor av belysning och jag står i valet och kvalet över hur jag ska göra. Den vita lampan (bilden ovan) blev jag helt kär i, vilken är en industrimodell som skulle passa perfekt i nocken här i torpet. Eller rättare sagt 3 stycken. Vita. Fina. Industri. Me like.


I veckan så fixade vi om en hel del i butiken, vilket också innebar att Tigertapeten försvann. På instagram ställde jag frågan om vilken färg som skulle sättas upp nu, och det kom väldigt många förslag på pasteller m.m. För den som känner mig så kör jag ju alltid mitt egna race, vilket innebar att vi gick från färghysteri a´la tiger, till att tapetsera med lumppapp. Sånt man använder och lägger under plankorna när man lägger golv.Ja, ja. Nog tjatat om butiken och vad jag vill ha. Nu ska jag passa på att gå ut i solen och blåsa iväg.

Ha en fin söndag.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer