Vilken överraskning!


Snacka om att bli firad. I dag så kom jag lite senare till butiken då jag varit ute på två konsultationer, och var väl lite på tå igen för det var en hel del att göra. Men solen sken och Mattias och Maria jobbade i butiken och jag föreslog en fika utanför butiken. Rätt som det är så dyker Nettan upp, och Cicci. Jag tyckte det var en kanon idé att ta en fika i solen då alla var samlade. 

Vad gör de då? Jo de plockar fram en tårta och en flaska skumpa och firar mig på min födelsedag. Så med hela gänget utanför så blev det kaffe med prinsesstårta. Fan (ja jag svär) vad glad jag blev. Jag fyllde inte idag utan fyller i morgon den 1:a april, men då ska jag ta halva dagen ledigt hade jag tänkt.

Det är länge sedan jag blev så överraskad och firad. Vilken personal jag har! Fantastiska på alla sätt. 

Bild: mobilbild a´la selfie

Kommentarer

Så fint ...:) stort grattis i förskott Henrick /Pernilla
Anonym sa…
Grattis i efterskott! Hoppas du hade en trevlig dag! :) /Isabel