Trend med växter


I ett pressmeddelande från Plantagen så slår de ett slag för den växande växttrenden (göteborgshumor) som råder. Att vi odlar mer för eget bruk och att vi lyfter in mer och mer krukväxter i hemmen, gärna med en tanke om att förbättra inomhusluften. Helt rätt. 

Vi har ju sett en hel del krukväxter inom styling och i olika media, vilket pågått sedan förra sommaren. Lite mer av växter som tagit för sig i former och växtsätt, vilket vi nu ser mer och mer av under 2014. Så det är därför kul att Plantagen har gjort lite snygga bilder som känns uppdaterade. (sorry men det behövdes lite nytt)


Nu är ju inte jag den som kanske fyller mitt hem med växter direkt, men det handlar mer om ytan hemma. Däremot satsar jag på min trädgård och odlar där. Oavsett så tycker jag att det är lite coolt att mer och mer blommor börjar dyka upp inom inredningsstyling m.m. Ett område som varit lite väl avskalat, och som fortfarande är.

Magkänslan säger att vi kommer se mer av gamla växter, såna från 70 och 80-talet, typ paraplyblommor, gummiväxter, svärmorstunga m.fl. Vi får se helt enkelt.

Ha en riktigt bra fredag.

Bilder: Plantagen

Kommentarer