QR koder


På taket av facebooks kontor sitter en, på nästan varje reklamannonsering sitter den. QR koderna har börjat användas mer och mer flitigt än tidigare. Vi har ju haft det ett bra tag i Sverige, men det känns fortfarande som om många är försiktiga, eller saknar kunskap, att använda dom. Men de är både snygga och smarta.

Jag älskar dom.


Mr Perswall har en tapet som jag tycker är vansinnigt cool. Men den kräver sitt utrymme.


Jag gillar Linda på Adniil Interior som gjorde Maiqen på senaste Young Designers under Formex. Ett korsstygnsmönster som är uppbyggt av QRkoder. (min blogg finns med också i rosen). Nytänket och det kreativa i att blanda något traditionellt med en hyperspejsig sak tycker jag om.

Jag har ju själv windowshopping i Henån, där man handlar det som är i skyltfönstret med hjälp av en QRkod. 
QR är verkligen ett enkelt sätt att förmedla sidor, länkar och mycket annat, med något som dessutom är snyggt (tycker jag iallafall). Mer QRkoder till folket.

Bilder: Mr Perswall, adniil interior och bomdesign.
Kommentarer