Jag älskar mitt jobb, speciellt den här helgen.


Jag älskar att jobba, jag gör verkligen det. Men speciellt den här helgen då jag och min kollega Stefan kör Göteborgs Lakrits & Chokladfestival i Göteborg. Det handlar ju inte direkt om inredning och design, men det är ju det som gör det extra kul. Ok, jag tycker om lakrits och choklad också, annars kunde jag ju lika gärna ha jobbat med en skruv och muttermässa.


Inte nog med alla fantastiska utställare, besökare och godissorter. Jag upptäcker alltid nya saker (smaker) som jag hittar här. Både på delikatessidan som inom lakrits och choklad.


Vi körde igång festivalen igår, så idag är det andra dagen. Som vanligt är jag uppe med tuppen (eller rättare sagt så väcker jag den jäkeln) och är redan på plats på Elite Park Avenue Hotel där mässan hålls. Både för att se till att allt funkar med allt från rätt temperatur i lokalerna, till att det ser bra ut i skrymslen och vrår.

Det blir en rolig och god dag idag skulle jag tro, det känns så i maggropen (som snart ska få en bit mörk choklad i sig ;-)). 

Vilka som arbetar i moltazdesignshop på Orust? Det gör Mattias och Nettan en lördag som denna.

Ha en riktigt fin lördag!
Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Anonym sa…
Hej, Det var en festival helt i min smak! Lagom stor, mycket trevliga och glada utställare, massor av goda och spännande smakprover. Blev en hel del kassar att bära hem! /Inger från Karlstad