Det är på Orust det händer.


Eller jag kanske ska säga, att det är där det händer saker för mig just nu. Roliga projekt runtom på öarna och i gränsande kommuner. Det är faktiskt skönt att hålla sig lite mer på hemmaplan. Du som följt mig ett tag här på bloggen vet ju att jag flängt halva jorden runt under ett bra tag. Så det är faktiskt riktigt skönt att hålla sig hemma lite extra. Sen tackar man ju inte nej till roliga utomlandsprojekt och uppdrag. Men det är väl lite att hemma är bäst.

Vi har spenderat mycket tid med Mollösunds matdrottning, Karin Högberg på Trattoria.nu. Hon är banne mig otrolig på matlagning och varje gång vi ses så har alltid något nytt och spännande i grytorna och ugn. Härom dagen blev det en middag med spenat, lax och potatis på smördeg. Som en pizza men ändå inte. Galet gott.


När jag inte äter mig mätt hos vänner så har det varit fullt ös i butiken med att fixa i ordning med all trädgård. Det börjar ju snart. Eller jag kanske ska säga att det redan börjat då många redan börjat handla krukor och detaljer till balkonger och trädgårdar. 

Några trädgårdsuppdrag ligger också på listan att göra innan sommaren. Mestandels är det strukturering och dekoration av altaner och trädgårdar, vilket jag brinner för. Längtar tills jag kan ta tag i min egna trädgård och växthus. Men det är väl så, skomakarns barn...

Ha en riktigt fin fettisdag, själv ser det ut som om jag blir utan semla idag, men ingen nöd på det. Kan behöva hålla igen lite....

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Låter härligt med somriga uppdrag med trädgårdstema :)
Grädden och mandelmassan är godast tycker jag, bullen kaan jag vara utan…vispa grädde mao :)

Kram Anette/Inredningshjälpen
Yeey! Matdrottning! :D