Dags att ta ut trädgårdsmöblerna


Det är verkligen fantastiskt väder just nu. Nästan så man glömt av hur sol och värme kan vara. Jag har börjat fundera på hur vi ska göra här hemma med alla uteplatser. En sak är säker att de åker ut nu från växthus och förråd. Man vill ju kunna sitta och njuta lite i solen på morgonen.

Jag kommer att byta lite trädgårdsmöbler i år. Det ska piffas upp lite med färg på de olika sittplatserna jag har idag. Det blir Ethimo på iallafall ett ställe, så långt har jag kommit i planeringen.


Jag gillar (tro det eller ej) Caféstolarna och borden, vilka nog ska få hamna på framsidan av huset, vid min entré. En bra plats för ett mindre set av möbler, och dessutom som kan behöva en färgklick i dagens läge.


De här bilderna är från pressvisningen som var under Stockholm Designweek, där Ethimo visade sina nyheter i en fantastisk miljö. Nu har ju inte jag den miljön direkt, men det blir nog bra ändå skulle jag tro.

Varför jag babblar på om utemöbler idag är nog för att jag håller på med ett rum i butiken som nu bara ska inhysa Ethimo utemöbler, och det är ju en hel del. Så här har det kånkats och släpats utemöbler för brinnande livet, och visst blir man inspirerad när man är mitt i allt. Nog om det. Passa på att kisa lite mot solen!

Ha en fin kväll.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Åh nublir jag avis, önskar att vi också hade en trädgård eller åtminstone en terrass där vi kunde ha fina utemöbler från Ethimo :)

Kram Anette/Inredningshjälpen