Vart rullvagnen tog vägen och "Gör om mitt hem"dag i Henån.


Sedan jag gjorde om köket har jag fått massor av mail angående den "gamla" rullvagnen i trä. Om jag nu kastat ut den och om jag vill sälja den. Men den finns kvar. Den fungerar istället som drinkvagn i köket. Vagnen kommer från BodaNova och var en del av en exponeringsmaterialet när det lanserades en ny kollektion. 

På den tiden jobbade jag för HöganäsKeramik, Iittala, Rörstrand, Hackman och BodaNova. När kampanjen var slut så ville butikerna bli av med dom och de slängdes. Utom den här. Så jag pyntade lite pengar för den till företaget och den fick följa med hem. Och gissa om många har frågat om den efter den synts i diverse reportage. Och det är en sjuhelsikes bra vagn måste jag säga.


Jag har också fått många frågor om vad jag använder mer för färger hemma nu när det blivit antracitgrått överallt. Svaret är rökfärgat glas, torkade växter, keramik och trä. Det mjukar upp och känns naturligt i det här gamla torpet.


Idag börjar jag kl 14:00-ish i butiken då jag hoppar in för Cicci i eftermiddag. Riktigt skönt att kunna ta några timmar på förmiddagen och ladda batterier och mjukstarta veckan.

Jag kommer snart ha en konsultdag i butiken, då du som besökare kan boka in 30 minuter kostnadsfritt och jag hjälper dig med planering, lösningar, färgsättning m.m. av ditt hem eller arbetsyta. Den dagen kommer nu i februari och hålls i Henån.Även en liknande dag kommer hållas längre fram i vår. Ett tillfälle för dig som vill att kunna ta med fotografer, planlösningar m.m.som jag kan hjälpa till med att se över och kanske komma med lite nya lösningar och ideér. Jag gör detta också i vanliga fall, både privatpersoner och företag, med hembesök m.m. och mer info om det finns på min hemsida www.moltazdesign.se

Bilder: Henrick Eriksson


Kommentarer