Söndagsöppet och kontoret på moltazdesignshop


Idag är det en sån där dag som jag ska försöka hinna med en hel del som jag är efter med. Jag kommer spendera hela dagen på kontoret i butiken, då det är där som jag har allt jag behöver för att arbeta.

Just nu är det några specialföreläsningar som ska snickras ihop till en handfull företag, sen är det en hel del annat också som jag inte riktigt hunnit med. Vilket gör att jag kommer jobba idag i butiken. Och då kan man ju lika gärna ha öppet också, eller hur?

Många frågar på Facebook och Instagram om vi har söndagsöppet, vilket vi inte har i vanliga fall. Men i morgon blir det ett undantag, då jag ändå skall arbeta på plats. 11:00-14:00 kommer jag hålla öppet om du vill kika förbi.


Jag flyttade ut kontoret ut i butiken, då det är lite mer yta och "luft", samtidigt som jag nu har en plats att både möta kunder och de som kommer för konsultation. Två flugor i en smäll med andra ord.


Just nu är det otroligt med nyheter i butiken, och vi har målat om, och nästa vecka kommer en tapet som heter duga. Vad det blir kommer du få se nästa vecka. Men den är något extra.

Samtidigt så gör vi i ordning trendutställningarna, så du som besökare kan inspireras och läsa om vad som händer inom trenderna 2014. Som vanligt händer det mycket, men allt får tas i tur och ordning.

Som sagt är jag i butiken idag och vill du kika förbi så är jag där mellan 11-14.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer