Snygga till väggarna i januari. 15 % rabatt.


Nu när julen är borta, granrackarn blivit kaffeved, och tomtarna dragit sig tillbaka till flyttkartongerna så är det ju alltid kul att göra om lite på nytt hemma. Jag brukar föredra att hänga om tavlor, skjuta runt nån möbel och slänga upp lite nya kuddar. Visserligen så målade jag om kök och vardagsrummet här vid årsskiftet, men det var då det.

Jag tänkte tipsa om att jag har 15 % på alla posters i butiken, och det finns ju över 120 olika tryck, så det mycket att välja på. Många enbart gjorda för moltazdesignshop i limited edition. Rabatten gäller så långt lagret räcker och till den 31/1, så det är först till kvarn på en hel del av trycken. 
För att komma direkt till sidan med alla poster så kan du klicka här>>


Jag har precis ändrat om min tavelvägg och det blev två från Onemustdash, lite gamla svartvita fotografier och nåt litet horn, dom bilderna hittar du längre ner på sidan.

Nu behöver jag bara en till kök och en till wc så ska jag låta väggarna vara....ett tag i allafall. Jag tycker ju det är så kul att hänga tavlor. Det är precis som med kuddar, det händer något snabbt i rummet.

Det här är ett sponsrat inlägg av moltazdesignshop. D.v.s. mig själv.


Kommentarer

Anonym sa…
Tyckte så mycket om ditt tidigare inlägg angående mellandagsrea. Butikers felinköp som vi kunder får betala och bli lurade av. Höll med till 100 procent. Nu blir jag liiiite besviken och förvånad på dagens inlägg???
Hej Anonym! Jag är ledsen om du blir besviken på mig och mitt inlägg. Jag står fortfarande kvar i den ståndpunkten om att det kan handla om felinköp eller liknande när det dumpas till 50-70 % rabatt dagen efter julafton.

Det gör jag inte tycker jag med 15% i butiken. Utan det är mer att när allt jul är ute så blir det lite "tomt" så är det kul att fixa till hemma. Dessa är standard sortiment och kommer finnas kvar så länge formgivarna vill producera sina posters och tryck. Så det är ingen utförsäljning på något sätt. Alla posters kommer att fyllas på igen, och då med ännu fler nyheter.

Men att dumpa varor som kanske är felinköp eller "inköp" för rea tycker jag är fel. Så personligen tycker jag inte detta är en "reablåsning", då jag betalar fortfarande samma inpriser till formgivare m.m. och har inte för avsikt att sälja ut postersavdelningen i butiken.

Det handlar mer, som sagt, om att göra om hemma efter att det blivit lite tomt på tomtar, granar och liknande. Och dessutom på bassortimentet.

/ Henrick
Anonym sa…
Hej igen!
Tack för att du tog dig tid att svara på min kommentar här ovan. Kommentaren var inte illa ment utan bara en spontan reaktion. Det jag också vill framhålla är att jag uppskattar din blogg väldigt mycket och blir ofta inspirerad av dina inlägg. Tack för det!