Lördagsgäster och ett jäkla innanlår.


Jag tyckte att jag var ruskigt effektiv i morse innan jag for till jobbet då jag slängde ut en stor bit kött ur frysen. Jag trodde det var entrecote, men det var det ju inte. Innanlår. Så nu står jag här med ett innanlår som jag inte riktigt vet vad jag ska göra med. Att göra en stek känns ju sådär då jag inte har tiden på mig.

Jag har alltid frysen full av kött, då jag köper köttlådor från grannen här ute på landet. Närproducerat och bra.  Töllås Gård som har hängmörat nötkött, vilket inte går att jämföra med fabrikspackat kött. Men som sagt så står jag här med ett jäkla lår och inte en saftig bit med entrecote.

Just nu överväger jag att strimla ner hela köttbiten och göra en färsk pasta med ädelostsås och strimlad biff...eller nåt.


Jag vet att det är ett otroligt stort i-landsproblem, men jag ville ju göra mig till lite då jag ska få gäster. Dörren är ju inte direkt nersprungen här sedan jag flyttade ut på landet. Otroligt sällan det är besök här i stugan, blir oftast jag som åker någonstans.

Dags att sätta sig och googla runt lite på alla fantastiska matbloggar som finns och se om jag hittar nåt man kan göra på innanlår. Har du ett bra tips och läser det här innan kl 17:00 så hojta till! ;-)

Hoppas du får en riktigt fin lördagskväll!
Bilder: Henrick Eriksson


Kommentarer

Anonym sa…
Sjömansbiff hade varit mitt förslag men det kom ju lite sent hi, hi! Vad lagade du?