Green av Ann-Carin Wictorsson för Sagaform. En favorit på Formex.


Idag kör Formex igång och massor av nyheter visas från hundratals utställare. Jag stannar hemma denna gången, men har koll ändå kan jag lova ;-). Bland annat kommer Sagaform nu med en serie av Ann-Carin Wictorsson, som heter Green. Odlingskrukor och miniväxthus i sköna pastellfärger.

Miniväxthuset, eller odlingsklockan som man också kan kalla den, har en riktigt fin form tycker jag, dessutom "fjällen" på krukorna är en form som vi kommer se mycket under 2014, både som grafiskt mönster och som detalj i läder och textil. Eller som här på krukor och fat.


Att odla hemma och i köket är ju en trend som håller i sig, och som bara blir starkare och starkare. Då kan det ju vara lite kul att använda produkter, färger och former som passar in i sitt kök.

Den här gillar jag verkligen som attans och kan redan se en hel rad av kupor på min köksbänk. ;-)


Ska bli kul att följa alla bloggare också nu under de här dagarna och se vilka som blir deras favoriter. Du kan kolla här i vänstra menyn, där hittar du en blogglista, där många av dom är på Formex den här veckan.

Jag ska dyka ner i alla pressmeddelanden och bilder som skickats nu under veckorna för att se vad mer jag kan hitta av intresse. Lite synd att jag missar Young Designers, men , men så är det ibland.

Bilder: Sagaform

Kommentarer