Formex, Stora Trenddagen och trendföreläsningar.


Det blev inget nyårslöfte, mer än kanske en fundering på att ta det lite lugnare än jag gjort. Och äta mer frukt kanske. Nu hinner jag knappt häla upp frukten på fatet innan det är dags att fylla på nytt. Ett gott tecken kanske?

Snart är det Formex också, och jag har inte hunnit titta på om jag ska åka upp. Jag kommer ju vara i Stockholm den 13:e på måndagen och delta i Stora Trenddagen med moltazdesignshop. Få se om jag stannar nån dag extra och besöker Formex. När man ändå är på plats menar jag.

Men just nu är det en hel del förfrågningar på föreläsningar i färglära och trendföreläsningar inför våren 2014, och jag måste nog fundera på vilka jag ska ta och hur många jag ska göra. Det blir inte som i våras då det resulterade i 22 trendföreläsningar i februari.

Jag säger som min mor, "-Det löser sig med det också", vilket brukar stämma. 

Bild: Henrick ErikssonKommentarer

Då ses vi den 13:e om du kommer på morgonen?

Kram Anette
Jag kommer vara där från söndag tror jag! Kul!