En tiger på tapeten


Jag brukar ju inte fega ur nr det kommer till förändringar, vare sig privat eller i jobb. Det brukar göra att man får nya intryck, tankesätt och utmaningar. 

Så nu är det omtapetserat igen i butiken. En tiger från Catalina Estrada. Tapeten hittade jag på Ivars färg här i Henån. Underbart när man har en bra tapet och färgbutik på orten, som dessutom håller ett sortiment utöver det vanliga.

Nu är det bara två till som skall bytas ut, och vad det blir har jag ingen aning om. Men något ska jag väl hitta. Vill ju inte ha något vanligt, utan det ska sticka ut, ha en touch av trend och kanske något som man inte tar för givet. Som denna ;-)

På söndag blir det Stockholm igen. Det är ju Stockholm Design Week och ELLE Interior gala, sådet är bara att ta på sig finkläderna och åka upp. Blir ju mässa också, vilket jag ser fram emot, både med spännande leverantörer och utställare, samtidigt som man får en glimt av tendenser inom möbler.

Mer om detta senare.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Therése sa…
Catalina Estradas illustrationer är så otroligt vackra. Hade lätt kunnat tapetserat ett rum här hemma med hennes fjärilar!
Ha en fin helg.