DIP DYE serien utökas med två nya färger.


DIP DYE serien utökas nu här i vår med ytterligare två färger. Den kommer i helvitt och vit/petroliumgrönt. De två färgerna kommer presenteras nu i vår.

Serien har fått otroligt mycket uppmärksamhet bland både media och bloggar, vilket jag känner mig otroligt ödmjuk inför. Bland annat på bloggar som Trendenser och PurpleArea, till Eatandgreet. På Stora Trenddagen visade jag upp serien och fick en fantastisk respons av de besökare som var fram och kände och klämde på den.

Så nu kommer den även i två nya utföranden. Även den petroliumgröna är handdoppad, därav namnet DIPDYE, och det ligger ett ruskigt skickligt hantverk bakom varje del. Just ojämnheterna och glasyrskiftningarna tycker jag känns som en befrielse bland allt linjärt och grafiskt, och det verkar vara många fler som tycker som jag.


I senaste numret av PLAZA Interiör finns den också med under nyhetssidan, och ingen liten bild heller. Otroligt kul att se när man arbetat fram en produkt på papper och sedan se den i produktion och nu i butik.

Kan ju inte bli mer än lite mallig faktiskt. DÄR bröt jag min jantelag..

Ha en fin fredag!!

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Bull farmor sa…
Klart du ska känna dig mallig, du är ju fantastiskt duktig på allt du gör!!! kram