Dags att rycka upp sig?


Jag är ledig idag. Försöker iallafall vara ledig. Måste det. Jag har slitit med hälsan nu sedan i november och det blir liksom inte riktigt bra. Så en dag med te på mynta, honung, vila, lite olja på tinningarna kanske behövs. Eller en sjuhelsikes elstöt så man kopplar av. Kanske ska diska brödrosten?

En dags avkoppling? Det värsta när jag försöker koppla av och lägger mig ner en timme är att jag får tusen nya ideér och tankar. Jag kanske skulle behövas sövas ner nån vecka. Eller tre.

Som tur är har jag Cissi i butiken som sköter allt. Vet inte hur jag skulle fixat det annars utan henne. Jag ser ut som en rishög, men det bryr jag mig inte om. Det gäller att komma ikapp lite nu under januari och februari.Idag blir det mynta, jasminte och massa lime/citron. Är jag snäll så blir det lite honung också, men inte tillsammans. Det är ingen bra kombination att blanda citrus med honung, då citrusen öppnar porerna i tänderna och sockret kommer in i emaljen. Så  jag brukar inte använda just socker/honung med färsk citrus. Ifall att, liksom.

Det här blev ett riktigt prettoinlägg, men nån gång ska jag väl göra det också...

Ha en fin dag!

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Unknown sa…
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Lisa sa…
Bra att du sköter om dig, så att du snart är tillbaka "Fight for fight"
Lisa sa…
Glöm inte att andas djuuuupa andetag :) Du ser aldrig ut som en rishög fining :) Drick ditt te o passa på att göra lite änglar i snön, imorgon kanske det inte går :)
Kram