Vad hittar man på?


Jag har ingen aning vad jag ska hitta på i julklappar till folk. Många säger "-Det är väl lätt, du har ju en hel butik full med inredning". Det är just det. Jag vill ju gärna att den som får julklapp ska få något riktigt personligt, och kanske inte nåt som jag köpt in till butiken. Fjantigt, ja kanske.


Jag har kommit så långt att jag bestämt en sak, och den är till mig själv. Dom här ryska dockorna i mangoträ. Men de är ju till mig själv. God Jul liksom, det var ju inte meningen. Jag börjar faktiskt få lite julstress nu, och det är inte så lite...

Hälsan har inte varit på topp och jag har varit ruskigt sjuk senaste två veckorna, kanske inte syns på utsidan, men insidan har haft en strid med Borrelia/TBE, feber, muskelkramp, ont i leder och annat skit. Nu efter  en vecka med antibiotika, värktabletter, kortison och annat i pillerform så börjar det räta upp sig. Men det är tufft att räta upp sig "bara så där". Det tar hårt på kroppen och även på psyket när man får dom här jädra anfallen från helvetet. 

Visst är jag positiv för det mesta, men det har varit några tunga veckor nu. Jag måste säga att jag är glad att jag har butiken och alla fantastiska besökare där som ger mig otroligt med energi. Dagligen! 

Fan vad jag gnäller, nej det är bara att rycka upp sig och ställa sig i ledet. För det är där jag vill vara. Så dom där ryska dockorna i mangoträ, dom är jag banne mig värd! (Och en elefantburk, flodhästburk och zebraburk...)

Ha en fantastisk lucia och en riktigt bra helg. 

Bild: Henrick Eriksson
Kommentarer

Anonym sa…
Tittar in då och då på din blogg.Jättefin och trevlig.
Blir orolig över ditt tempo.Vet av erfarenhet att det straffar sig.Lyssna på kroppen!
Allt gott !
Anonym sa…
Är glad att du är tillbaka i bloggen men var rädd om dig! Vi finns kvar!
/Elisabeth