Gott nytt år! Flaskor och kaniner.


Idag är det sista dagen på 2013, ett år som varit helt galet rent ut sagt. Det har varit både tungt, roligt, spännande och givande på en och samma gång. Sjukdom och elände har avlöst roliga jobb och spännande uppdrag. Jag hoppas att 2014 nu kan ge mig ett lite lättare år och slippa allt som har med borrelia, tbe och annat bös att göra. 

Det största projektet i år, förutom mig själv ;-), har varit moltazdesignshops öppnande i Henån.
Det tog mig lite på sängen faktiskt att det blev så stort som det blev, även om jag aldrig satsar på något som inte känns bra i magen, men det tog 2013 års pris för projekt. 

Besökare från alla Sveriges hörn har varit och tittat, shoppat och hälsat på, och många kunder har blivit riktigt bra bekanta/vänner. Inte nog med att vi fick dubbla ytan efter 4 månader, vi blev också fler som jobbar i butiken.


Idag åkte nyårsinspirationsrummet ut, och fick ge plats för flaskor och glas i massor av modeller. Flaskor och vaser för de första blommorna och kvistar som skjuter blad. Jag vill ha vår! Och vad att dömma av alla kunder så är längtan stor även där. Senaste veckan har väldigt mycket kaniner (inköpta i Paris) i olika modeller nästan sålt slut, flaskor i gröna, blå och aquatoner har flygit ut ur butiken. Jag tror det är våren ;-) Eller nyår med 8 grader plus.


Ikväll blir det ett lugnt och stilla firande i Mollösund med goda vänner, vilket jag ser fram emot otroligt mycket. Inte ens en finstruken skjorta åker på. 

Jag hoppas att du får en bra start på det nya året!

Gott nytt år!

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Bull farmor sa…
Detsamma till dig! Du har verkligen jobbat hårt detta år...hoppas att 2014 ger dig lite mera andrum!! kram o Gott nytt år!
Monica sa…
Ett riktigt Gott Nytt År önskar jag dig!
Cattie sa…
Gott nytt ar! Stackare som slass mot borrelia, det later verkligen hemskt. Jag intervjuade en djurhomeopat for min blogg i varas som sa att dom har har sett jattebra resultat med ledum palustre i djur med borrelia, och manga djuragare har testat att ta det sjalva nar dom ser hur bra det funkar med djuren och har sett resultat. Vart att kolla kanske?
Anonym sa…
Gott Nytt 2014! Håll dig frisk nu för du är det roligaste som har hänt i Henån på mycket länge. Tittar snart in igen. /Anne-Louise