God jul till er alla


Jag vill önska dig en underbar julafton och de dagar som följer.

Min julaftonsmorgon gick inte direkt som planerat, det startade med översvämning i källaren som därefter följe med en riktig förkylning. Men det är väl så ibland.


Jag har min sambo hemma, och min mor på besök vilket är mysigt. Måste säga att min mor är en klippa när det kommer till att fixa och trixa med julmat och allt som hör till. (Även att ösa vatten ur källaren)

I veckan har även min far med fru varit här och hjälpt mig med massor i butiken, bland annat flyttat ett lager som tagit all plats för mig och alla anställda. Fantastiska föräldrar jag har som ställer upp i ur och skur.

Jag hoppas du får en fin avslutning på julafton och att du kan koppla av lite. Själv är jag ledig även i morgon innan jag har öppet i butiken på annandagen. 

God jul!

Bilder: Henrick Eriksson 

Kommentarer