Färglära på Kinnarps


I morgon är det föreläsning som gäller, och denna gången hos Kinnarps. Det är alltid kul att föreläsa för möbel och designföretag då det även är ett stort  intresse för mig personligen. Så nu sitter jag här och lägger sista handen vid presentationen.

Det är strax över 100 personer som ska lyssna, vilket jag är van vid. Både stora och små grupper har sin charm. Så nu blir det någon extra kopp med kaffe innan jag intar ryggläge i soffan för idag. Jag har haft en rejäl vända med en förkylning som nu i stort sett är borta tack vara förkylningstabletter, massor av vatten och en hel del jävlaranamma. Är man företagare så är det ju trots allt bara att bita ihop och köra på. Men det är väl det som är drivet också när man kör eget.

Uppdatering kommer i morgon från föreläsningen, och vill du så kan du kolla in instagram där jag lägger upp bilder vart efter.

Bild: Henrick Eriksson

Kommentarer

Kattis sa…
..då gör jag det :)..lämnar ett avtryck menar jag..trevliga bilder och trevlig läsning! Välkommen till mig och kika på min konst om så´nt intresserar. Trevlig helg!
/Kattis Palmnäs