Antracitgrå väggar i vardagsrummet


Igår kom vi på att vi lever i ett alldeles för vitt hem. Så vi målade om sent igår kväll. In med lite nya prylar,  hängde om lite tavlor, lite nya kuddar m.m.

Så nu är det antracitgrå väggar i vardagsrummet, och nästa projekt blir sovrummet som ska få en makeover. Jag vet att jag kanske har lite mycket på dygnets timmar, men ibland så ger såna här små makeovers lite ny energi. Dessutom så är det ett bra sätt att rensa tankarna genom att ta till penseln och bara måla, måla och måla.


Jag har velat prova antracitgrå väggar i ett par år, men inte vågat riktigt ta steget, men nu jädrar åkte färgpytsen fram. Det är en helmatt färg från Lady, helt fantastisk att arbeta med.

Så andra omgången färg åkte på nu i kväll och sedan har det bara varit att hänga om lite saker, puffat kuddar och slänga in lite nytt på detaljsidan.


Jag kan nog säga att det har sin fördel att ha en egen inredningsbutik i såna här lägen, Jag har ju helt enkelt  köpt in allt som jag älskar till butiken, så det funkar ju hemma hos oss också ;-). Okej, det blir lite dyrt kanske, men va fasen, det är jag banne mig värd.


Jag har ju inte så stort, så det är ju lätt att slänga om med en pensel om man tröttnar eller vill testa något nytt. Nu är ju dessa bilder precis tagna, så det finns inget dagsljus, så jag får ta några bilder när det finns lite tid på dagen, så ska du få se vilken fin antracitgrå det är.

Så Kråks stuga är inte vit och svart längre, närmare svart och vit. ;-)

Ha en fin kväll, nu ska här försöka kureras mot halsont.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Ann-Louise sa…
Vad fint du har det i Kråks stuga! Ser varmt och city ut! Och "G"-et älskade jag! Var finner man så stora?
Ann-Louise sa…
Vad fint du har det i Kråks stuga! Ser varmt och cosy ut! Och "G"-et älskade jag! Var finner man så stora?
Bull farmor sa…
Jäklar va snyggt det blev...ser fram emot att få se det IRL!!!!
Anonym sa…
Riktigt, riktigt snyggt! Jag tror att vi kommer att se många fler grå väggar framöver. Det känns verkligen som att det är på gång. Kanske att grått till och med går om vitt.
Kram
Rebecca
http://pilotfrun.se
Du får det då att låta hur enkelt som helst Henrick.
Set finfint ut, Greger hälsar att han gillar ditt G, och kan tänka sig ett sånt här hos oss :)

Kram Anette/inredningshjälpen
Vad snyggt ni fick till det. Kul med lite nytt och fräscht :)
Skulle det inte bli grå fönsterkarmar? Eller blev du modigare efter ha sett mina mörka väggar?;-)
Skulle det inte bli grå fönsterkarmar? Eller blev du modigare efter ha sett mina mörka väggar?;-)