Vad händer?


En vanlig dag som denna sitter jag på kontoret/butiken och funderar över vad som ska hända framöver. Som vanligt är det ett späckat schema, men jag kommer hela tiden utgå från kontoret/butiken. Just nu är det mycket med butiken, vilket är fantastiskt roligt och avkopplande. Jag håller också på med att få ihop några föreläsningar, en fotografering och koncept för Stora Trenddagen den 13:e januari i Stockholm, samtidigt som jag försöker göra färdigt nästa projekt som har premiär i april. Tiden rinner ju alltid snabbare än vad jag vill så det är bara att göra klart det redan nu.

Som tur var har jag en förstående sambo som vet att jag jobbar mycket och vet att jag kanske har lite för mycket ideér och projekt samtidigt, men så är det ju att vara egen företagare. Eller? Tur man har sambo, vänner och släkt som ser vad jag sysslar med. Och ser hur mycket jobb det är oavsett hur roligt det är. Dock finns ju det dåliga samvetet där hela tiden att man inte riktigt räcker till. Men nu när vi är tre personer i butiken så hoppas jag att det kommer att underlätta lite, och avlasta. Anette är ny här i butiken och startade förra veckan. Så det är kul som attans att vi nu är tre under samma tak. Jag kommer dock att behöva anställa en person till här i butiken i vår. Och det är inte lätt att hitta personal idag kan jag säga, då det är mycket som ska klaffa med datasystem, webbutiker och annat. Men det löser sig, som allt annat.

På torsdag ska vi ha extra kvällsöppet i butiken här i Henån (10-21), en tradition bland alla handlare här i bya. Jag är inte med i företagarföreningen som finns, utan vill vara själv i det jag gör. Det är så jag fungerar. Sen kan man involvera andra handlare i samarbeten och projekt ändå.

Nästa vecka är det både tjejkväll och julmarknad samma helg, så idag började vi planeringen av ombyggnationen av julen och delar av butiken. Det ska ju vara skyltsöndag, och då menar jag SKYLTSÖNDAG! 

Så det är med lite halvro jag säger att det är en hyfsat lugn dag här i Henån.

Bilder: Henrick Eriksson


Kommentarer