Söndag med vedhögar och konceptutveckling


Den här dagen är den första lediga dagen på länge, vilket jag utnyttjat till fullo hitintills. Frukost i sängen, radion på skön volym och 4 kubikmeter ved som stirrar på mig från uppfarten. Jag har faktiskt tagit upp tre skottkärror med ved redan, men tänker inte göra mer idag. Rom byggdes ju inte på en dag som dom säger, men å andra sidan så var det ju bra mycket varmare där under vinterhalvåret, så jag får väl ta tag i projektet pö om pö.

Men just nu är det vila som gäller. En stor kanna kaffe och skissblocket. Att skissa är mitt sätt att fly en stund, vilket behövs. Vara lite wild and crazy, brainstorma eller bara flumma och rita streck. 

Jag har ju dragit igång en tanke i mitt huvud sedan i förrgår, vilket jag vet kommer bli av om jag känner mig själv rätt. Senare under våren, typ i april, ska jag vidareutveckla moltazdesignshop i ett nytt koncept, och lite förändringar. Så nu blir det inte bara inredning och möbler utan något helt annat. Givetvis ska moltazdesignshop få vara kvar både som webbutik och som fysisk butik, men jag har en tanke...


Idag är det ju Farsdag också. Jag hyllar min far idag, oavsett vad han säger. (Han gillar inte den här kommersiella dagen) Han är fantastisk på alla sätt och ställer upp i ur och skur. Inte minst i att hjälpa till med uppbyggnaden av butiken förra sommaren. 

I morgon ska jag vara ledig (!), få se hur det går, och då ta tag i massor av saker som ligger över mig och som jag ligger efter med. Måste ju hinna sätta ihop några föreläsningar som skall hållas nu också i november och december. Både färglära och trenderna inför 2014. Det gör man inte i en handvändning direkt, det tar ju tid att vrida och vända på allt som händer i världen, både inom mode, inredning, beteende, globala tankar och ekonomi. Nu är ju det mesta redan klart, men det skall samlas bilder och material som skall vara med i kurs och föreläsningsmaterialet. 

Men precis som med vedhögen så byggdes ju Rom inte på en dag.

Ha en fin söndag!

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer