Mitt längsta inlägg i år?


Som du sett, och som många påpekat så är det tag sedan jag gjorde ett blogginlägg. Det har helt enkelt varit för mycket jobb under en period, vilket har visat sig på min hälsa. Det blev till att dra i nödbromsen för att kunna hitta tillbaka till arbetsglädje och lusten till det jag älskar, inredning, design, trend och trädgård.

Det har som sagt varit en otrolig höst, och det är ju väldigt roligt samtidigt som jag nog plockade på mig lite för många roliga jobb. När jag inte hinner med varken mig, min sambo eller mina vänner har det gått för långt.

Jag ska säga tt moltazdesignshop i Henån blev mycket, mycket  (MYCKET) större än vad jag trodde från början. Det har ju gjort så att jag har dubblat butiksytan och Cicci fått jobba betydligt mer än vad vi båda trodde. Där emellan alla stylingjobb, inredningsjobb, resor, chokladfestival, föreläsningar och mycket annat. Sen ska det ju letas varor till butiken, då den slukar betydligt mer och många besöker och shoppar i butiken. Jäkla vardagslyxproblem kanske du tänker, men det har tagit så mycket mer av min tid så att jag har varit tvungen att prioritera varje kvart på dygnet.

Men nu har jag det "lugnt" fram till jul. Jag ska dra nytta av det och göra några föreläsningar bara under december.

Jag har kört igång julen för fullt i butiken och vi bygger om för jämnan, vart efter varor och möbler kommer in och "går ut". Bland annat så kommer ju min keramikserie denna månaden, vilken ska göras i ordning och få en egen plats i butiken Första proverna på serien ser du uppe till höger i bild. Och i 2 färger. Ska bli kul.


Livet i stugan har bara flutit på, men jag har inte hunnit ta hand om trädgård eller stuga på det sättet som jag vill. Som tur har jag haft min mor här på besök som stöttat mig med allt som behövts fixas. Sen har jag ju en fantastisk sambo som ställer upp på alla sätt. 

Jag har saknat matlagningen, påta i trädgården, fixa inne och allt det där som jag verkligen älskar att göra. Men nu ska jag försöka ta tag i mig själv och arbetslivet och hitta en bra balans. Jag vet ju hur det är i vår, då är det trend och färgföreläsningar i mängder och dessutom några andra projekt som ska göras. Roliga och fantastiska projekt, men det får inte bli som denna hösten då det resulterar i att bloggen blir lidande. Bättring!

Just nu blir det mycket arbete med butiken i Henån (och några föreläsningar), där jag träffar massor av fantastiska människor, och där jag nu också har en stooooor avdelning med choklad, glögg, praliner, fudge och tryffel. Tror det kommer få mig att må riktigt bra i vinter, hahhahahaha.

Vi ses helt enkelt ;-)!

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Välkommen tillbaka, du var saknad.
Kram
Var rädd om dig, det blir snart sommar igen :)

Kram Anette
Gött att se dig här igen. Blir det någon öppen föreläsning i göteborg? Hade varit roligt att göra lite dalmål en stund ;)
Har saknat dina inlägg, fint att du är tillbaka igen!
Det ser ut som om du har fått hem mycket fint i butiken:))