Lyx på morgonenFredag. Vart tog veckan vägen? Just nu känns det som att tiden verkligen rusar förbi. Att börja dagen med en god kopp kaffe och en tidning känns nästan som en lyx. Men det kanske är så, att tiden är lyx idag. Jag kom att tänka på Cecilia Dreyfert´s Time Present. Ljuset som är format som en diamant och brinner 1 timme. Ge bort en timmes tid. Till dig själv. Just nu tror jag att jag skulle behöva en hel pall med såna ljus.


Men en god kopp kaffe, lugn och ro och bara lite egentid är ju värdefullt. 

Jag ser fram emot nästa vecka, då jag kommer att få besök av min mor uppifrån Dalarna, och Andreas Bruzelius Berger från Malmö. De kommer husera hos mig och vi kommer även jobba tillsammans under tre dagar. Det är så otroligt sällan som jag får besök här ute på öa, många av mina vänner och bekanta tycker det är för långt bort, så jag blir väl lite extra uppspelt när jag får besök, hahahahaha.

Nu är det dags att åka ner till kontoret/butiken och sätta igång fredagen. Idag ska det bjudas på glögg i butiken, det behövs en sån här iskall dag som denna. 

Ha en riktigt fin fredag!

Bilder: Henrick Eriksson


Kommentarer